Varnost telefona naj bo prioriteta

 Varnost telefona naj bo prioriteta

Morda varnost novega mobilnega telefona prvi dan po nakupu malce uide iz misli, a jasno je, da je pomembna. Še posebej v časih, ko so pametni mobilni telefoni postali kar pomemben del našega življenja, obenem pa so seveda tudi precej dragi.

Tako ni več redkost, da ima kdo v žepu napravo, ki je dražja od njegovega avtomobila. In če je potrebno imeti zavarovan ta avtomobil, čemu ne bi poskrbeli tudi za varnost mobilnega telefona? Še posebej zato, ker ovitki za telefon predstavljajo zares majhen vložek v varnost naprave.

Ovitki varujejo proti zdrsom

Posebnost večine silikonskih ovitkov za telefon je, da nudijo boljši občutek v roki, saj je oprijem precej drugačen kot v primeru, ko v dlani stiskamo gladko ohišje telefona. Ta so pri prestižnih modelih navadno kovinska, kar le še povečuje nevarnost zdrsa iz roke.

Ovitek soft gel TPU IMAK - Samsung Galaxy S20 FE 5G

Še posebej ko napravo dlje časa držimo v roki, pa naj gre za brskanje po spletu, pogovor ali igranje iger, se dlani hitro spotijo in tako nastanejo idealni pogoji za nezgodo. Padec takšne naprave na tla pa ima lahko usodne posledice zanjo, ali pa nastanejo poškodbe ohišja in zaslona.

Pestra ponudba ovitkov na spletu

K sreči pa po ovitke za telefon ni potrebno hoditi v fizično trgovino ali od vrat do vrat, ker nikjer nimajo takšnega, kot bi si želeli sami. Najbolje je obiskati kakšno spletno trgovino, kot je na primer ilovemobi.si, kjer je na voljo zares ogromno raznovrstnih ovitkov, etuijev, zaščitnih stekel in druge zaščitne opreme za mobilne telefone vseh vrst.

Preklopni etui iz umetnega usnja - iPhone 12 / 12 Pro

Kar pa je pomembno pri nakupovanju ovitkov preko spleta, pa je, da se prepričamo o tem, da so ovitki izdelani za našo napravo. Torej za našo znamko in model telefona. V nasprotnem primeru se lahko pripeti, da ovitek ne bo ustrezal ali pa denimo ne bo imel lukenj za gumbe na ustreznih mestih.

Žiga Furlan

Žiga Furlan

Sem Žiga Furlan in to je moj spletni portal o stvareh, ki me zanimajo.

Preberite tudi