Razlike med osebnim in poslovnim PayPal računom

 Razlike med osebnim in poslovnim PayPal računom

Kdor je že poskusil, ve, kako enostavno si je ustvariti osebni PayPal račun. Samo nekaj klikov, vnos e-poštnega naslova, osebnega gesla, številke kreditne kartice in ostalih nekaj podatkov, pa se nam že odpre obsežen svet spletnih nakupov. Lahko sodelujemo v neštetih spletnih dražbah na eBayu, kupujemo DVD-je ali knjige na Amazonu ali pa katerekoli druge izdelke v številnih spletnih trgovinah, ki podpirajo plačevanje z osebnim PayPal računom.

PayPal se je od svojih začetkov leta 2000 razvil v največji in najbolj priljubljen spletni plačilni sistem. O tem govori več kot 100 milijonov aktivnih uporabniških računov, ki zaupajo v varnost, zanesljivost in odprtost te spletne storitve.

PayPal

A PayPal, podjetje s sedežem v mestu San Jose v Kaliforniji, ponuja poleg razširjenega, dostopnega in brezplačnega osebnega PayPal računa še druge različice računov. Nas zanima razširjen nabor možnosti spletnega kupovanja in prodajanja, hočemo postati spletni trgovec, smo lastniki podjetja?

Potem lahko za vse naše potrebe poskrbi poslovni PayPal račun. Poleg tega, da nam le-ta omogoča večjo vidnost in prepoznavnost našega podjetja, lahko tudi enostavno sprejemamo plačila s kreditnimi ali debetnimi karticami ter z ostalih PayPal računov. In pozor – naše stranke ne potrebujejo PayPal računa, da poslujejo z nami!

Virtualni terminal, nekakšen zaslonski posnetek POS-terminala, kot ga poznamo iz vsakdanjega življenja, ko nakupujemo v trgovinah ali drugih trgovskih obratih, pa omogoča kartična plačila naših strank tudi prek telefona, faksa ali e-pošte!

Finančna sredstva na našem poslovnem PayPal računu so nam hitro dosegljiva in jih lahko v nekaj minutah nakažemo na naš bančni račun. A to seveda še ni vse – PayPal z avtomatiziranimi procesi ponuja možnost enostavnega upravljanja nakupovalnega vozička in blagajne v spletni trgovini, česar bodo veseli vsi, ki hočejo postati spletni trgovci. Tehnična podpora je dosegljiva ves čas, tudi prek telefona, poslovni PayPal račun pa ponuja tudi napredne tehnologije in rešitve za zaščito pred spletnimi krajami in prevarami.

Zakaj ne bi torej našega osebnega nadgradili v poslovni PayPal račun in dali nov zagon našim poslovnim možnostim in ambicijam?

Žiga Furlan

Žiga Furlan

Sem Žiga Furlan in to je moj spletni portal o stvareh, ki me zanimajo.

Preberite tudi