Prednosti cPanel gostovanja

cPanel gostovanje je katerokoli gostovanje, ki za svoj plan gostovanja uporablja cPanel nadzorno ploščo. cPanel je vodilni uporabniški vmesnik za nadzorno ploščo med vodilnimi ponudniki spletnega gostovanja. Uporablja grafični vmesnik, ki zelo poenostavi samo upravljanje spletne strani.

Prednosti gostovanja cPanel

Nadzorna plošča cPanel poenostavi rutinska orodja za upravljanje strani, s tem ko uporabnikom ponudi enostaven »front-end« uporabniški vmesnik. Izredno preprosto je upravljanje z e-poštnimi naslovi, FTP računi, datotekami na spletni strani, dodanimi domenami, poddomenami, MySql bazami ipd. Poleg tega nadzorna plošča omogoča spremljanje statistike obiskanosti spletne strani.

cPanel omogoča dostop do Softaculousa – do aplikacije, s katero lahko na klik namestite različne aplikacije in skripte, kot so na primer WordPress, Joomla, Drupal, phpBB, Zen Cart, Coppermine in veliko več. Vse te aplikacije je mogoče namestite z nekaj hitrimi in preprostimi kliki. Na ta način se izognete nameščanju po mnogo počasnejši »tradicionalni« poti.

Svetujem vam, da izberete ponudnika gostovanja, ki vam bo omogočal uporabo nadzorne plošče cPanel.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja